Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

De Carpentierstraat 113B ‘s-Gravenhage

Specificaties

Vraagprijs: € 295.000 k.k.

  • Postcode: 2595 HG
  • Woonoppervlakte: 71 m2
  • Inhoud: 267 m3
  • Bouwjaar: 1957

Terug naar het overzicht

Omschrijving

DE CARPENTIERSTRAAT 113B – BEZUIDENHOUT

CHARMANT EN ZEER LICHT TWEE/DRIE -KAMER APPARTEMENT 71M² GELEGEN OP DE VIERDE VERDIEPING MET VRIJ UITZICHT GELEGEN OP LOOPAFSTAND VAN DE WINKELS IN DE THERESIASTRAAT.

DEZE SFEERVOLLE WONING IS V.V. EEN LAMEL PARKET VLOER EN BESCHIKT OVER EEN LICHTE LIVING, ROYALE SLAAPKAMER, MODERNE KEUKEN EN BADKAMER, FIETSENBERGING.

PERFECTE LIGGING OM DE HOEK VAN DE THERESIASTRAAT MET ZIJN WINKELS, DIVERS OPENBAAR VERVOER, HAAGSE BOS EN UITVALSWEGEN NAAR ROTTERDAM EN AMSTERDAM. SLECHTS ENKELE MINUTEN NAAR HET CENTRAAL STATION OF HET HAAGSE CENTRUM!

Gemeenschappelijke entree, brievenbus- en bellentableau, trappenhuis.,

Indeling:
Trap naar vierde verdieping, entree, gang met meterkast, riante inpandige bergruimte met opstelplaats CV-ketel en wasmachine aansluiting, royale hal, moderne badkamer v.v. inloopdouche, wastafel en toilet, lichte ruime woonkamer met bijgetrokken zijkamer, eenvoudig terug te brengen naar een tweede slaapkamer, moderne keuken v.v. inbouwapparatuur o.a. kookplaat, vaatwasser, oven, koelkast, master slaapkamer aan de achterzijden.

Fietsenberging in het souterrain.,

Bijzonderheden:
– Gelegen op eigen grond;
– Actieve VVE, bijdrage € 98,83 p.m. ;
– Vanwege het bouwjaar zijn de ouderdoms- en materialenclausule van toepassing;
– Oplevering in overleg;
– Niet zelfbewoningsclausule van toepassing;
– Verkoopvoorwaarden van toepassing;
– Moderne keuken en badkamer;

Waarom wil je wonen het fraaie Bezuidenhout:

Centrale ligging: Bezuidenhout ligt dicht bij het centrum van Den Haag, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot winkels, restaurants, culturele voorzieningen en het openbaar vervoer.

Goede bereikbaarheid: De wijk heeft uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer, inclusief tram- en buslijnen, en het ligt nabij belangrijke snelwegen zoals de A12. Het centraal station van Den Haag is ook dichtbij.

Groene omgeving: Bezuidenhout grenst aan het Haagse Bos, een groot stadspark dat een rustige en groene omgeving biedt voor wandelen, joggen en andere buitenactiviteiten.

Voorzieningen: De wijk heeft diverse voorzieningen zoals scholen, supermarkten, sportfaciliteiten en gezondheidszorg. Dit maakt het een praktische en comfortabele plek om te wonen.

Architectuur en woningaanbod: Bezuidenhout biedt een mix van oudere en moderne woningen, waardoor er voor verschillende smaken en budgetten iets te vinden is. De wijk heeft charmante vooroorlogse huizen evenals nieuwere appartementen en gezinswoningen.

Veiligheid: Het staat bekend als een veilige en rustige woonwijk, wat het aantrekkelijk maakt voor gezinnen en ouderen.

Internationale gemeenschap: Door de nabijheid van verschillende internationale organisaties en ambassades in Den Haag, heeft Bezuidenhout een diverse en kosmopolitische gemeenschap.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.nl.

“Deze informatie is door ons met de hoogst nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door ons kantoor wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.”.

Locatie

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×